Ik miste een multifunctioneel zorgplatform voor onze patiënten, 
daarom zijn we zelf gaan kijken naar de mogelijkheden.

                  ~  Cardioloog Dr. Rob J.M. de Vries van Treant Zorggroep

 

Visie 

Burgers en zorgverleners ontzorgen. Het is onze missie de zorg beter, fijner en efficiënter te maken. Hiervoor passen wij moderne, slimme technologie toe die makkelijk te gebruiken is door jong en oud. In 2020 bieden we iedereen de mogelijkheid om via Med2Mob inzage te krijgen in zijn of haar zorgdossiers. 

 

Organisatie

Med2Mob is een organisatie opgezet vanuit maatschappelijk belang. We streven constant naar betere zorg. We geloven er heilig in dat burgers willen participeren, zowel hun eigen zorg als die van naasten. Wij bieden die mogelijkheid.

 

Samen staan we sterker

Onze organisatie wil haar steentje bijdragen aan de maatschappij. Door middel van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) helpen wij mensen meer grip te krijgen op hun gezondheid, meer betrokken te zijn bij de Care en Cure en beter op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 

Het Team

Het team van Med2Mob is - zoals ze zeggen - klein maar fijn. Door de grootte van ons team is elke medewerker goed op de hoogte wat er allemaal speelt en is er altijd iemand bereikbaar die u verder kan helpen.

 

Contact opnemen?